66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קאפקייק שוקולד במלית קרם שוקולדי אגוזי

קאפקייק שוקולד במלית קרם שוקולדי אגוזי

בס"ד

 

קאפקייק'ס מדהימים במלית ובציפוי של קרם שוקולדי אגוזי שהכנתי ביחד עם הקונדיטורית בהתהוות הקטנה שלי ליאל.

המתכון קל להכנה,טעים ומתחסל במהירות. חמה

 

 

המצרכים לקאפקייקס:

 

1 כוס קמח תופח (או קמח רגיל+ חצי שקית א.אפיה)

1 כוס שוקולית

3/4 כוס סוכר

1/2 כוס שמן

4 ביצים

1/2 מיכל קצפת צמחית

 

המצרכים לקרם:

1 מיכל קצפת צמחית

3 כפות ממרח שוקולד אגוזים

 

אופן הכנה:

 

- לחמם תנור לחום של 180 מעלות.

- להכניס לקערה את קמח,שוקולית,סוכר,שמן,ביצים וקצפת צמחית ולבחוש בעזרת מטרפה ידנית רק עד לקבלת תערובת אחידה והומוגנית (לא להרבות בבחישה העוגות יוצאות קשות).

- להניח בתבנית מאפינס מאנג'טים.

- למלא כל מנג'ט בתערובת עד 3/4 מגובהו.

- להכניס לתנור לאפיה של 20-25 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי. להוציא ולקרר.

- להכניס לקלחת את הקצפת צמחית והממרח שוקולד ולבשל תוך כדי בחישה עד להמסה. לכבות ולקרר מעט.

- לעשות חור קטן (לשמור את החלק שמוציאים) במרכז כל קאפקייק ולמלא מן הקרם.

- להחזיר את החלק שהוצאנו ולמרוח קרם מעל הקאפקייק.

- להכניס לקירור של שעה לפחות לפני ההגשה.

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת