00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

קראנץ שמרים מלוח במילוי עגבניות מיובשות וגבינות עיזים

 

 

 

 

 

 

 

 

 

קראנץ שמרים מלוח - רעיון נהדר לאירוח ולשבועות כמובן.

בצק של לחם ממולא בכל טוב כיד הדימיון.

גם טעים וגם נראה נהדר על השולחן.

 


מצרכים לבצק- להכנת 2 קראנצים


250 ג"ר קמח לבן
100 ג"ר קמח שיפון
1 כף שמרים יבשים
2 כפות שמן זית
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
1/4 כפית אורגנו יבש
1/4 כפית בזיליקום יבש
3/4 כוס מים 

 

מצרכים למילוי- 

6 כפות ממרח עגבניות מיובשות

250 ג"ר ריקוטה

50 ג"ר פטה עיזים מפוררת

50 ג"ר מה-עז חתוכה לפרוסות דקות 

4 כפות פרמזן מגורד

חופן נדיב עלי בזיליקום טריים קצוצים גס

 


הכנת הבצק-
להניח את כל החומרים במעבד מזון ולעבד  כ- 5-8 דקות לבצק רך  וגמיש.
להניח להתפחה מכוסה בניילון למשך כשעה.

 

לחלק בצק ל-2 
לרדד כל חלק למלבן גדול, למרוח חצי ממרח העגבניות המיובשות ,

מעל למרוח ריקוטה, לפזר את הגבינות והבזיליקום.


לגלגל לכרוכית. 
לחתוך באמצע ולסובב לצורת בורג.

 


להניח בתבנית . להשאיר להתפחה של כחצי שעה.
לטפטף מעט שמן זית מעל המאפה ולהכניס לתנור מחומם ל-190-180 כ- 40 דקות

 

 

 

 

עוד רעיון למילוי-  קראנץ מנגולד וגבינות עיזים כנסו למתכון בקישור 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת