00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

תבשיל אפונה ותירס פשוט וטעים

מתכון מאולתר מירקות קפואים שזכה לשבחים מבני משפחתי. מאוד פשוט ומהיר להכנה בהנחה שיש לכם בבית את המצרכים.

המצרכים הדרושים:

  1. 2.5 כוסות אפונה קפואה
  2. 1.5 כוסות גרגרי תירס קפואים
  3. 1 בצל קטן-בינוני
  4. 1-1.5 כפית מלח
  5. 1 כפית פטרוזיליה מיובשת טחונה (תבלין)
  6. כ-2 כפות מים
  7. שמן זית - כ-3 כפות

 

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את הבצל וקוצצים דק
  2. בסיר מחממים שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים תוך ערבוב עד שהבצל מזהיב.
  3. מוסיפים את האפונה והתירס (אין צורך להפשיר), את המלח והפטרוזיליה וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד 2-3 דקות
  4. מוסיפים את המים, סוגרים את הסיר, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש קטנה תוך ערבוב מפעם לפעם כרבע שעה - עד שהאפונה והתירס חמים

בתיאבון!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת