55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

טאבולה כרובית בויניגרט דבש

המתכון לקוח מחוברת מתכוני שבועות של תנובה ישנה, עם שינויים קלים שלי.

לסלט:

1 כרובית בינונית מחולקת לפרחים ושטופה היטב

100 גרם חמוציות מיובשות

פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות קטנטנות (במתכון המקורי - פלפל אדום חריף)

קליפה מלימון אחד חתוכה לרצועות דקיקות (רק החלק הצהוב של הקליפה)

צרור עלי כוסברה ופטרוזיליה קצוצים דק

צרור עלי נענע קצוצים דק

5 גבעולי בצל ירוק חתוכים דק

50 גרם שומשום מלא

50 גרם גרעיני חמניה (לא קלויים)

50 גרם גרעיני דלעת (לא קלויים)

200 גרם גבינת פטה או בולגרית

לרוטב:

3/4 כוס שמן זית

1/2 כוס מיץ לימון

2 כפות דבש

מלח, פלפל

אופן ההכנה:

קוצצים דק דק את פרחי הכרובית או שמגררים אותם בפומפיה גסה(אני עשיתי את זה בעזרת מכשיר המאסטר סלייסר) ניתן גם לחלוט את פרחי הכרובית כשלוש דקות במים רותחים ואח"כ לגרר, אני ויתרתי על תהליך זה.

מוסיפים את יתר מרכיבי הסלט, מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים על הסלט

מפזרים גבינה ומגישים

אפשר להכין את הסלט יום לפני ההגשה ולשמור במקרר, הטעמים שלו נספגים אפילו טוב יותר לאחר מנוחה. את הגבינה לפזר לפני ההגשה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת