2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

רולדה שמרים במילוי גבינה וצימוקים

22/03/2018

עוגת שמרים רכה ונהדרת במילוי גבינה בניחוח וניל וצימוקים ,

לאוהבי השילוב זאת חגיגה אמיתית ,ריח נהדר של שמרים ווניל יש יותר טוב מזה ?

תהינו ..

לבצק:

1/2 ק"ג קמח רגיל
2 ביצים

1/2 שקית שמרית / 1/2קובייה שמרים טריים /1 כף שמרים יבשים

100 ג'ר מחאה /חמאה

1/2 כוס סוכר

מעט תמצית וניל

1/2 כוס חלב פושר

מילוי :

למלית הגבינה:

1 חבילה גבינה טוברוג או גבינת כנען

1 ביצה

1/2 כוס סוכר

40 ג'ר אינסטנט פודינג וניל /חצי חבילה

2 כפות צימוקים

גרידה מ-1/2 לימון

אופן ההכנה בצק:

מניחים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח ,סוכר ,ביצים ,חלב ,

וניל וגרידת הלימון ,מערבלים במהירות איטית עד שהבצק מתאחד ,מוסיפים

את החמאה והמלח וממשיכים לערבל עד לבצק אחיד וגמיש ,עוטפים את הקערה

בניילון נצמד ומשאירים לתפוח עד להכפלת הנפח ,אפשר להשאיר במקרר ללילה .

הכנת המילית :

מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי למרקם אחיד ,

הכנת הרולדות:

מחלקים את הבצק לשני חלקים מרדדים כל חלק למלבן ,

מורחים על כל מלבן מחצית מכמות המילית אפשר לגלגל לרולדה ,

אפשר ללמרוח את המילוי רק באמצע המלבן לחתוך בצדדים לסדר אחד על השני

כמו צמה .

מניחים את הרולדות בתבניות אינגליש קייק מתפיחים כשעה ,

מורחים ביצה ,

אופים בתנור שחומם מראש ל175 מעלות כ35 דקות או עד שהרולדות זהובות .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת