44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת גבינה בחושה

עוגת גבינה בחושה

את העוגה הזו הכנתי כבר 4 פעמים בתוך שבועיים היא נבלעה מהר מאוד פשוט יום בהיר אחד התחשק לי עוגת גבינה אבל מה בלי לעבוד הרבה בלי הרבה כליםwink בלי להפריד ביצים בלי להקציף בקיצר קיצור של עבודה מה אגיד לכם עוגה מעולה לא גבוהה לא עם קצפות בלי הרבה רעש וצילצולים..יצאה עוגה רכה ורטובה והיתה במיטבה אחרי 24 שעות במקרר. יאמייייי wink wink של עוגה החלטתי לשתף קבלו אותה

בואו נתחיל בקערה אחת חברים הכל נעשה

1 כפית ת,וניל

1 כף קורנפלור

חצי קילו גבינה לבנה 5% (שתי קופסאות )

1 שמנת חמוצה9%

5 ביצים

1 קופסה אינסטנט פודינג וניל

1 כף קמח

כוס סוכר

חמאה או שמן לשימון התבנית

חצי כוס אגוזי מלך טחונים (לפיזור בדפנות ותחתית התבנית )לא חובה אבל טעים ומשדרג

לקבלת שיש כף שטוחה קקאו (שאותה מערבבים עם חצי כוס מהעיסה ) / או מטבעות שוקולד לא חובה

אופן ההכנה:

בקערה לשים ביצים וסוכר ולהקציף עם מזלג או כף או מיקסר ידני להוסיף את השמנת להמשיך לערבב להוסיף את תמצית וניל

להוסיף את הגבינה לערבב היטב

להוסיף את האינסטנט פודינג הקמח והקונפלור ולערבב היטב

כאן אם אתם רוצים תורידו מהעיסה טיפונת יותר מחצי כוס  תוסיפו לזה כף שטוחה קקאו  תניחו בצד

לשמן היטב תבנית בחמאה את התחתית ואת הדפנות ולפזר את האגוזים כך שיכסו את התחתית והדפנות .

לצקת את התערובת הבהירה לתבנית .

את הכוס עם הקקאו למזוג  בנקודות על התערובת הבהירה

אחרי שמזגנו את תערובת הקקאו להרים בזהירות את התבנית ולהקיש קלות על השיש כמה פעמים שהתערובת  הכהה תשקע בתערובת הבהירה.

ליצירת מראה שיש קחו שיפוד ותעברו איתו בין הנקודות הלוך וחזור.

אפשרות שניה פשוט לקחת מטבעות שוקולד ולהטביע בתוך הבלילה.

כמובן רק אם אתם אוהבים אם לא תשאירו תערובת בהירה של הגבינה גם זה טעים

לחמם תנור ל190 מעלות לאפות כרבע שעה. אחרי רבע שעה להוריד טמפרטורה ל170 מעלות ולאפות עוד כשעה .

לכבות את התנור ולפתוח את הדלת העוגה תצטנן בתנור .

להכניס למקרר   מכוסה לפחות ללילה./ מזהירה אתכם surprise אל תנסו לטעום לפני שהעוגה נחה במקררcheeky

העוגה טעימה כשהיא קרה עם כוס קפה אוי אויייי 

ואל תשכחו להזמין אותי לכוס קפה עם פרוסה מהעוגה indecision

בהצלחה

שלכם מכל ה 

טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת