55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

סלט מאש - יום שני ללא בשר

11/05/2015

המצרכים:

כוס מאש מושרית לילה במים קרים

חופן חמוציות

שני גבעולי בצל ירוק

כמה עלי נענע קצוצים

חופן אגוזי מלך

לרוטב:

כפית סויה

מיץ מלימון אחד

שמן זית

כפית סוכר

קורט מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1. מבשלים את המאש המושרה עשר דקות במים רותחים. מסננים ושוטפים.

2. קוצצים את הבצל הירוק ועלי הנענע, מוסיפים למאש יחד עם החמוציות והאגוזים.

3. מערבבים את חומרי הרוטב ומוזגים על הסלט.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת