55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

מאפה פילאס ממולא בתרד וגבינות

14/05/2015

מאפה בקלי קלות שטוב גם לארוחת ערב חלבית קלילה וגם לאירוח שבועות

המצרכים:

1 חב' בצק פילאס מופשר

1 שקית עלי תרד

2 בצלים בינוניים

שמן זית לטיגון

200 גרם גבינה בולגרית

מעט פלפל שחור

לציפוי:

ביצה ושומשום

אופן ההכנה:

1. מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל. קוצצים בינתיים את עלי התרד ומוסיפים לבצל, מאדים כמה דקות עד שהתרד מתרכך. מסירים מהגז ומקררים. סוחטים את התרד מנוזלים מיותרים, מוסיפים גבינה בולגרית מגורדת ופלפל ומערבבים.

2. פורסים את הפילאס וחותכים למלבנים. מסדרים במרכז כל מלבן מתערובת התרד והגבינות, מגלגלים לרולדה. כך עד שמסיימים את המילוי והבצק.

3. מסדרים בתבנית צורה של שבלול מורחים ביצה ומפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש עד להזהבה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת