00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

קוביות תפוחי אדמה ברוטב צ'ילי חריף

קוביות תפוחי אדמה ברוטב צ'ילי חריף

 

 

קוביות תפוחי אדמה

התוספת שתופסת

 

 

 

מצרכים;

6 תפוחי אדמה שטופים, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות

1 בצל יבש גדול מחולק לשמיניות,

1 בצל אדום מחולק לשמיניות,

1/2 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות,

1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועו דקות,

1/2 פלפל ירוק חתוך לרצועות דקות,

1/2 לימון סחוט ,

1/2 כוס רוטב צ'ילי חריף, ו/או מתוק,

1/3 כוס שמן זית, (אפשר להוסיף)

מלח גס,

פלפל שחור,

אופן הכנה:

בסיר עמוק, מרתיחים מים מומלחים

בינתיים משרים את תפוחי האדמה במי ברז כדי כיסוי,

כשהמים רותחים מכניסים את קוביות תפוחי האדמה, לרתיחה אחת,

מורידים מהאש, שופכים את המים, מכסים את הסיר עם קוביות התפוחי אדמה החמים , עד שהם מגיעים לטמפרטורת החדר.

יוצקים על תפוחי האדמה את חומרי התיבול , מערבבים על ידי הקפצה בסיר, כך הם יכולים לעמוד על השיש, מספר שות, עד שעת הכנסתם לתנור,

מחממים תנור אפיה ל- 190 מעלות,

מכניסים לסיר תפוחי האדמה את הירקות הפרוסים, מקפיצים לציפוי מלא בחומרי הרוטב,

מעבירים לתבנית שטוחה וגדולה , ומכניסים לאמצע התנור . מערבבים מדי פעם שיקבלו צבע אחיד.

אופים עד שקוביות תפוחי האדמה משחימים יפה.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת