00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

תפוחי אדמה בדבש וצ'ילי

08/05/2015

תפוחי אדמה בדבש וצ'ילי

3-4 תפוחי אדמה מקולפים ופרוסים או חתוכים לאורך
תערובת עוף ולתנור בטעם גריל
מלח
1 כפית שבבי צ'ילי

לרוטב

1 כף שמן זית
2 גבעולים לבנים מבצל ירוק
מספר עלי סלרי קצוצים
2 שיני שום קצוצים
3 כפיות שומשום
3 כפות דבש
1 כף רוטב סויה
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
חופן פטרוזיליה / בצל ירוק קצוץ דק


לחמם תנור ל 220 מעלות.

להכנת הרוטב

לצקת למחבת שמן. לחמם ולהוסיף שום, בצל ועלי סלרי. לערבב-לטגן כדקה. להוריד מהאש.
להוסיף דבש, רוטב סויה ורוטב צ'ילי.

בקערה מערבבים את תערובת עוף ולתנור עם מלח ושבבי צ'ילי.
להכניס את תפוחי האדמה לקערה ולכסות היטב את תפוחי האדמה בתערובת.


להעביר את תפוחי האדמה לתבנית פיירקס, לכסות בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור לכ 30 דקות.
להסיר את האלומיניום ולהמשיך לאפות עד רך.

***לקיצור זמן האפיה ניתן לבשל את תפוחי האדמה כ 20 דקות ולהמשיך לפי ההוראות.

להניח את תפוחי האדמה המוכנים על צלחת הגשה או להשאיר בתבנית, לשפוך מעל את הרוטב
ולזרות למעלה שומשום ופטרוזיליה או בצל ירוק.

בתיאבון

אלינוער

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת