המנה הקלאסית-מזון לתינוקות

דייסה קלאסית להתחלה, מגיל 6 חודשים. מנה בריאה מאד-אפילו לארוחת בוקר של אדם מבוגר!
דייסת קוואקר ופירות
החומרים:
3/4 כוס מים רותחים
3 כפות גדושות קוואקר
תפוח או אגס קלוף ומגורד
כפית גדושה טחינה או שקדייה (אני ממליצה על טחינה אם משתמשים בתפוח ושקדייה עם משתמשים באגס)
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן שמים את המים והקוואקר, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב (זה לוקח ממש מהר, גג 2 דקות).
2. כשמסמיך, מוסיפים את התפוח/אגס והטחינה או שקדייה ומערבבים דקה נוספת, עד מידת הסמיכות הרצויה.
*בתום הבישול ניתן לטחון את הדייסה בעזרת בלנדר-מוט למרקם חלק או להשאיר גרגירי-תלוי בשלב בו נמצא התינוק.
בתאבון! :)
הוספת תגובה
תגובה אחת