00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

אצבעות פילו עם גבינה מתוקה

06/05/2015

בצק הפילו נהדר גם להכנת מאפים מלוחים וגם למאפים מתוקים.

הכנתי אותו הפעם במילוי גבינה מתוקה .

אפשר כמובן בכל מילוי אחר כמו תפוחי עץ או גנאש שוקולד.

מה שחשוב הוא-

שאת אצבעות הפילו עדיף להגיש מיד לאחר האפייה .

טעימות כשהן פריכות, קריספיות וחמות.

אפשר להכין אותן מראש , ולפני ההגשה להכניס לאפייה .

זמן האפייה לא ארוך 20-30 דקות.

המצרכים-

3 עלי פילו

30 ג"ר חמאה מוממסת

לתערובת הגבינה-

250 ג"ר גבינה לבנה

1/2 שמנת חמוצה

1/3 כוס סוכר

1/2 כפית גרד לימון

1 סוכר וניל

חלמון ביצה

כפית קורנפלור

חופן אוכמניות מיובשות ( או צימוקים)

אופן ההכנה-

כל עלה חותכים לשישה מלבנים שווים.

מורחים במעט חמאה

את הגבינה והשמנת לשים במסננת לכשעתיים להגיר נוזלים.

לערבב את הגבינה המסוננת עם שאר החומרים לתערובת אחידה.

להניח בקצה המלבן כף גבינה . לגלגל כמו סיגר קודם את הצדדים ואחרכך בגילגול.

להניח על נייר אפייה . למרוח בחמאה.

להכניס לתנור מחומם ל-180 מעלות לכחצי שעה או עד הזהבה יפה.

בהגשה לפזר מעט אבקת סוכר.

בתאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת