00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

שבלול פילו במילוי תרד וגבינות

02/05/2015

עלי פילו עדינים ופריכים במילוי תרד וגבינות ,

כל כך טעים ופשוט להכנה.

במילוי שלי שילבתי גבינות שהיו לי בבית , אפשר לשלב גבינות נוספות

מוצרלה, בולגרית, צפתית ,מה שאוהבים.

עלי הפילו מקבלים כל מילוי באהבה... כמובן בשילוב עם התרד.

המצרכים -לשני שבלולים

המילוי-

קופסת עלי תרד

1/2 קופסת קוטג'

1/2 קופסה גבינה לבנה

4 כפות צפתית מגורדת

4 כפות פטה עיזים

4 כפות פרמזן מגורדת או קצ'קבל

ביצה

פלפל שחור

3 עלי פילו גדולים

30 ג"ר חמאה מומסת

חולטים את התרד במים חמים ( אפשר לשים במיקרו לדקה).

קוצצים אותו היטב, ומניחים בקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים.

מערבבים לתערובת אחידה.

כל עלה חותכים לחצי . יוצרים שבלול אחד מכל 3 חצי עלים.

מורחים מעט חמאה על העלה, מניחים בקצה העלה מילוי לאורך ומגלגלים לכרוכית.

מניחים בתבנית ומגלגלים לצורת שבלול.

ממשיכים כך עם העלים הנוספים ומחברים לשבלול גדול .

להבריש בחמאה .

להכניס לאפייה לכ-45 דקות.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת