66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת גלידה שוקולד,אגוזים ווניל

29/04/2015
עוגת גלידה שוקולד,אגוזים ווניל

בס"ד

קינוח נפלא שמתאים מאוד לימים החמים ששוררים עכשיו.

המצרכים:

שרוול פתי בר בטעם שוקולד (בערך)

1 כוס חלב

50 גרם שוקולד מגורר/שוקולד צי'פס

לשכבת הווניל:

1 מיכל שמנת מתוקה

3 כפות אינסטנט פודינג וניל

1/4 כוס חלב

לשכבת שוקולד אגוזים:

1 מיכל שמנת מתוקה

3 כפות ממרח שוקולד אגוזים

3 כפות אינסטנט פודינג שוקולד

1/4 כוס חלב

**תבנית אינגליש קייק

אופן ההכה:

- להניח בתחתית ובדפנות (מעט יותר מהדפנות שיהיה גם לכיסוי העוגה) תבנית האינגליש קייק ניילון נצמד שייקל על הוצאת העוגה מהתבנית.

- לזרות את השוקולד המגורר.

- להקציף את כל מצרכי שכבת הווניל עד לקבלת קרם יציב.

- למרוח על השוקולד שבתבנית.

- לטבול פתי בר בחלב ולהניח מעל שכבת הווניל.

- להקציף את כל מצרכי שכבת השוקולד אגוזים עד לקבלת קרם יציב.

- למרוח מעל הפתי בר וליישר.

- לטבול פתי בר בחלב ולהניח מעל שכבת השוקולד.

- לכסות בניילון הנצמד מהצדדים ולהקפיא לשעתיים לפחות.

- להפוך את העוגה על צלחת הגשה ,להמתין מספר דקות להתרככות ולהגיש.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת