00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

נזיד חצילים

תודו שחציל הוא הירק האולטימטיבי. ניתן לעשות ממנו כמעט הכל. ממולאים ועד צלי. מסלט ועד מרק.
טיגון, אפיה ובישול. הכל הולך.

נזיד חצילים

2 חצילים מאורכים חתוכים לקוביות גדולות
4-5 שיני שום קצוצות
2 בצלים
מספר עלי סלרי
רסק עגבניות - קופסא קטנה
2 כוסות מים רתוחים
1 כף סוכר


שמן זית לזילוף
שמן סויה לטיגון

לחמם תנור לחום גבוה של 200 מעלות. לשמן תבנית אפייה ולהניח בתוכה את קוביות החצילים.
לזלוף מעל שמן זית ולקלות את החצילים כ 15 דקות. להוציא ולקרר.


לקצוץ בצל וסלרי . לטגן בשמן את תערובת הבצל והסלרי מספר דקות בחום בינוני.


להוסיף רסק עגביות, לערבב במהירות ולהוסיף 2 כוסות מים רתוחים. לתבלן במלח ופלפל.


וכף שטוחה סוכר. לערבב מספר דקות. להוסיף את החצילים
ולבשל על אש קטנה כ 7 דקות.

* אפשר להוסיף ירקות שונים כמו פטריות, גזר וכו'

וזה כל הסיפור. בתיאבון.

אלינוער

כאן מוגש עם חביתת ירק



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

23 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת