88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

לחמונים ממולאים

לחמונים ממולאים

לחמונים / לחמניות לחם קטנות

אחד הכיפים הכי גדולים במסעדות, זה לקבל מלחם הבית המשובח, ולתבול בכל מיני מטבלים או תוספות של סלטים שונים,

אפשר בקטנה לעשות את זה גם בבית, קונים אותם היום כמעט בכל המאפיות, הצצות בכל קרן רחוב, כמו פטריות אחרי הגשם.

הם מופיעים בוריאציות שונות, עם דגנים או בלי, עם אגוזים, זיתים או עגבניות, בוחרים כמובן מה שאוהבים,

אפשר תמיד להחזיק כמה במקפיא, ולשלוף אותם בעת הצורך, ורק למלא במה שיש לנו,ניתן להוסיף רצועות דקות של פלפלים,

ו/או קוביות בצל ירוק, או רצועות דקות של בצל יבש ,אפשר להוסיף קוביות דקות של עגבניה,

כאשר יש מעט סועדים, אני מעדיפה אותם על כיכר לחם גדולה, (שכבודה במקומו מונח), על שום קוטנם.

אין מצב שלא מסיימים אותם, לעומת הלחם שנצבט פה ושם, מנקרים אותו ומותירים, וזה נראה פחות אסתטי.

אני קוראת להם לחמונים, כי הם נראים כמו לחמים קטנים,

וכיף למלא אותם לאירוח,

או סתם לארוחת ערב,

יפים וטעימים מאוד,

פריכים ושחומים מבחוץ,

רכים וספוגי טעמים בתוכם.

צובטים אותם בתיאבון ובחיבה עד כלות.....ם

חורצים את הלחמונים שתי וערב לקוביות גדולות,

מורחים בין החריצים חמאה רכה מאוד.

מורחים פסטו, ממרח עגבניות טפאנד זיתים,

חותכים גבינה צהובה פרוסה, לקוביות בגודל המתאים, שיכנסו בין הקוביות.

מפזרים מעט גבינת קשקואל מגוררת בין החריצים,

עד שלב זה אפשר לשמור במקרר,

לפני ההגשה, מחממים תנור ל- 180 מעלות,

מסדרים את הלחמונים בתבנית מרופדת נייר אפיה,

מניחים נייר אפיה ברפרוף מעל הלחמונים,

אופים עד שהגבינה מותכת,

מגישים ,צובטים בהנאה ומתמוגגים.

וזהו האח הגדול והנפלא לא פחות: קישור

לחם כפרי ממולא בכל טוב

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2909398

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת