88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

רוגלך בצק עלים קרם נוגט ושוקולד

רוגלך בצק עלים קרם נוגט ושוקולד

 

 

רוגלך בצק עלים, קרם נוגט אגוזים ושוקולד נוטלה

 

 

 

 

(משמאל), פותחים ומקפלים את ח' בצק העלים לחצי,

( מימין) (מגלגלים ומחזירים 1/2 ח' למקרר בינתיים ,

 

 

מחצית הבצק מרוחה בקרם נוגט אגוזים, וממרח שוקולד נוטלה

 

 

חוצים את הבצק  לאורכו, לשני מלבנים ארוכים, מסמנים משולשים ומגלגלים לסהרונים

 

התבנית נכנסת לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות

 

 

מצרכים:

1 ח' של בצק עלים קפוא, במשקל 1 ק"ג (מופשר מיום קודם במקרר),

1 קופסה ממרח נוגט אגוזים,

1 צנצנת גדולה ממרח שוקולד נוטלה,

אופן הכנה:

מרפדים תבנית תנור שטוחה בנייר אפיה,

מחממים תנור ל- 200 מעלות טורבו.

עובדים כל פעם עם 1/2 ח' בצק עלים, ומחזירים בינתיים את החצי השני עם הניילון למקרר.

עובדים על משטח מקומח קלות,

 פותחים 1/2 ח' בצק העלים  על משטח מקומח,  מרדדים לאורך ולרוחב, ומדקקים קצוות,

מורחים על עלה הבצק 3 כפות קרם נוגט אגוזים,

מורחים 3 כפות גדושות שוקולד נוטלה, מעל קרם הנוגט אגוזים,

חוצים את הבצק  באמצע, בחתך לכל  האורך, נוצרים שני מלבנים ארוכים,

חורצים בעזרת סכין חדה משולשים שווים, בכל מלבן בצק,

מגלגלים מהצד הרחב אל הקצה המחודד, לצורת סהרון,

 מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

אפשר להכין אותו הדבר בדיוק עם החצי השני של הבצק, שנותר במקרר,

 

 

 

 

 

 

או לגוון ולהכין אוזני פיל:

 

 

כאן ארוזים למשלוח: רוגלך ואוזני פיל יחדיו

אותו בצק ואופני הכנה שונים, למאפים שונים 

שניהם אהובים וטעימים מאוד.

 

 

 

 

 

ראו מתכון בקישור הבא:

אוזני פיל

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=2194559

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת