00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

קראנץ שמרים - פקאן /שוקולד לבן

 

 

עונת הפקאנים בעיצומה. 

השבוע קיבלתי מחברים במושב שקית מלאה פקנים.

 

טעימים וטריים. כיף לנישנוש וגם כמובן לעוגות.

עמדתי וקילפתי והכנתי מילוי נהדר לקראנץ שמרים.

 

 

למילוי הוספתי גם חתיכות שוקולד לבן .

 

מתכון להכנת הבצק 

 

המילוי-  לשני קראנצ'ים

 

150 ג"ר פקאנים  טחונים דק

100 ג"ר חמאה רכה

כוס אבקת סוכר

כפית גרד לימון

1 ביצה

2 כפות קמח

4 כפות פקאנים שבורים גס

50 ג"ר שוקולד לבן חתוך לקוביות קטנות

 

מכינים את הבצק לפי ההוראות בקישור  http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?r=1&EntryId=5223105

 

טוחנים את הפקאנים במעבד מזון או מטחנת תבלינים.

             

מוסיפים את שאר המרכיבים חוץ מהפקנים השבורים והשוקולד.

משטחים את הבצק למלבן גדול 

מורחים חצי מהמלית , מפזרים פקאנים שבורים ושוקולד לבן.

מגלגלים לכרוכית, חותכים באמצע ומסובבים כבורג לצורת הקראנץ.

מניחים להתפחה של כ- שעה .

מורחים בביצה טרופה ואופים בתנור מחומם מראש 180 כחצי שעה.

                

 

 

            

 

 

                       

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת