44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

SHOP&MORE

קינוחי כוסות לשבועות של "אוסם" מקסימום טעם ורושם במינימום זמן ועבודה-תהנו!

קינוחי כוסות לשבועות של "אוסם" מקסימום טעם  ורושם ...

יש לאוסם מוצר מדליק שהולך להוציא אתכם אלופים בגזרת הקינוחים, בין אם אתם  מארחים או מתארחים אמצו לכם החג את הקינוחים, אתם הולכים לקצור מחמאות בכלום  זמן ועבודה.

אז קודם עברו בסופר והשיגו לכם  את מארזי  קינוחי הכוסות החדשים שמכילים שקית פודינג וניל/ שוקולד לבחירתכם, שקית זילוף (נהדרת), ושקית פירורי פתי בר אוסם מוכנה. אתם בוחרים מה לשים בפנים ואיך לקשט, כמה צנצנות ריקות בינוניות,וקדימה לעבודה 

אנחנו "זכינו" לסדנה מתוקה של קינוחי כוסות "אוסם" עם  2 מוכשרים אמיתיים ב "הנחלה" שבכפר בית עובד תחת עצי פקאן וגן מקסים!

עדן אלקובי וסימון בן גל 

הגרסא השוקולדית

גרסת הוניל

מתחילים !!!!

אתם כמובן רשאים להחליט פרווה או חלבי,(חלבי הכי טעים!) תותים,פירות יער,בננות, שמנת מתוקה,שמנת צמחית,בוטנים, שוקולד, גבינה,מסקרפונה,טופי,ומה שבא לכם טוב -הצנצנת היא הגבול!

אנחנו למדנו להכין 3 קינוחים משגעים שגם נראים נפלא וגם טעימים בטירוף! 

גם לאריזת "קינוחי הכוסות" שלכם מצורפת חוברת מתכונים לשימושכם- שמרו אותה לפעם הבאה שתרצו להרשים!

אז איך מכינים קינוח שוקולד בצנצנת?

 

מעדן שוקולד -  "מילקי"

 להכנת 6 כוסות בנפח 150 מ"ל

חומרים למעדן שוקולד:

400 מ"ל חלב (2 כוסות)

2 חלמונים

1 שקית פודינג בטעם שוקולד בלגי (מתוך ערכת קינוחי כוסות להכנת קינוחים שוקולדיים)

120 גרם שוקולד מריר

חומרים לקצפת :

250 מ"ל שמנת מתוקה (1 מיכל)

50 גרם אבקת סוכר (1/2 חבילה)

תוכן מחצי מקל וניל

חומרים לקראמבל שוקולד:

1 שקית פירורי פתי בר שוקו (מתוך ערכת קינוחי כוסות להכנת קינוחים שוקולדיים)

100 גרם שוקולד מריר

קורט מלח

אופן ההכנה:

1. מכינים את מעדן השוקולד: בסיר על להבה נמוכה מבשלים תוך כדי ערבוב את כל חומרי המעדן עד להסמכה. מוזגים לכוסות באופן שווה ומעבירים למקרר לצינון.

2. מכינים את הקצפת: במיקסר מקציפים את כל חומרי הקצפת עד שמקבלים קצפת עמידה. מזלפים מעל מעדן השוקולד שציננו.

3. מכינים את קראמבל השוקולד: ממיסים את השוקולד (אפשר במיקרוגל) ומערבבים עם הפתי בר. מצננים במקרר. מוציאים ומפוררים לחתיכות קטנות. מפזרים מעל הקצפת.

 

 

או קינוח גבינה ותות?

קרם גבינה ורוטב תותים

להכנת 8-10 כוסות בנפח 150 מ"ל

 

חומרים:

1 שקית פירורי פתי בר אסם (מתוך ערכת קינוחי כוסות להכנת קינוחים חגיגיים)

לקרם גבינה:

250 מ"ל שמנת מתוקה (1 מיכל)

300 גרם גבינה לבנה

150 מ"ל חלב (3/4 כוס)

1 שקית פודינג בטעם עוגת גבינה אסם (מתוך ערכת קינוחי כוסות להכנת קינוחים חגיגיים)

1 תוכן מקל וניל (לא חובה)

לרוטב:

250 גרם תותים חתוכים לקוביות קטנות או פירות יער (כ-2 כוסות)

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

2 כפיות מיץ לימון

 

אופן ההכנה:

1. מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים את כל חומרי הקרם יחד לקרם יציב ומעבירים לשק זילוף.

2. מכינים את הרוטב: בסיר קטן מבשלים על אש קטנה במשך כ-5 דקות את כל חומרי הרוטב. מצננים במקרר או במקפיא.

3. מרכיבים בכוסות לפי הסדר הבא (כמובן שכל אחד יכול להכין איך שהוא אוהב):

  1. שכבה דקה של קרם גבינה
  2. פירורי פתי בר וניל (שמים כפית גדושה ומנערים קלות)
  3. רוטב תותים (2 כפיות)
  4. שכבה דקה של קרם גבינה
  5. פירורי פתי בר וניל (שמים כפית גדושה ומנערים קלות)
  6. רוטב תותים (2 כפיות)
  7. שכבה דקה של קרם גבינה
  8. רוטב תותים לקישוט (1 כפית)

 

ומה דעתכם על סניקרס בננה משגע?

סניקרס בננה

להכנת 8-10 כוסות בנפח 150 מ"ל

חומרים לטופי בוטנים:

100 גרם סוכר (1/2 כוס)

25 גרם חמאה

85 מ"ל שמנת מתוקה

150 גרם בוטנים מלוחים קצוצים גס

 

חומרים לבננה מייפל:

4 בננות פרוסות

100 מ"ל סירופ מייפל איכותי

 

חומרים לגנאש שוקולד:

200 גרם  שוקולד מריר

250 מ"ל שמנת מתוקה

 

קרם מסקרפונה שוקולד:

חלק א' – גנאש:

70 גרם שוקולד חלב

20 גרם שוקולד מריר

430 מ"ל שמנת מתוקה

חלק ב' – מיקס:

350 גרם גבינת מסקרפונה

1 שקית פודינג בטעם שוקולד בלגי (מתוך ערכת קינוחי כוסות להכנת קינוחים שוקולדיים)

להרכבה:

1 שקית פירורי פתי בר שוקו (מתוך ערכת קינוחי כוסות להכנת קינוחים שוקולדיים)

אופן ההכנה:

1. מכינים טופי בוטנים: בסיר בינוני על אש קטנה מחממים את הסוכר עד להמסה מלאה.  מרתיחים את השמנת ופותחים את הקרמל. מוסיפים את החמאה ולאחר מכן את הבוטנים ומערבבים לאיחוד. שומרים בקערה בטמפ' החדר עד ההרכבה.

 

2. מכינים בננה מייפל: מרתיחים את המייפל במחבת ומצמצמים כחצי דקה, מוסיפים את הבננות הפרוסות, מערבבים כחצי דקה ומורידים מהאש.

 

3. מכינים את הגנאש: ממיסים במיקרו בקערה שוקולד ושמנת מתוקה למשך כדקה וחצי, מוציאים ומערבבים עד לאיחוד.

 

4. מכינים את קרם המסקרפונה שוקולד:

חלק א' – מכינים גנאש: ממיסים במיקרו בקערה שוקולד ושמנת מתוקה למשך כדקה וחצי, מוציאים ומערבבים עד לאיחוד. מצננים במקרר.

חלק ב – במיקסר מקציפים את הגנאש שציננו יחד עם הפודינג והמסקרפונה עד לקבלת קרם יציב. מעבירים לשק זילוף.

 

5. מרכיבים לפי השכבות:

  1. כף בננה מייפל
  2. שכבה דקה של קרם שוקולד מסקרפונה
  3. פירורי פתי בר שוקולד (שמים כפית גדושה ומנערים קלות)
  4. כף קרמל בוטנים
  5. פירורי פתי בר שוקולד (שמים כפית גדושה ומנערים קלות)
  6. שכבה דקה של קרם שוקולד מסקרפונה
  7. כף גנאש שוקולד 

חוץ מערכות קינוחי הכוסות הנהדרים, הכינו לכם באוסם פתי בר מושלמים בטעמי שוקולד מריר וגם בקרמל- כדי שיהיה ממש מושלם החג הזה.

עדן וסימון בפעולה, אנחנו מילאנו את הצנצנות בכל טוב!

והרי לפניכם התוצאות "המושקעות"  (אל תגלו לאף אחד כמה זמן זה לוקח..)

גרסת הגבינה תות , המלצת השף, קחו לכם תותים בעונה, רסקו בשלו עם סוכר והקפיאו לכם לימי רושם..

סניקרס מושלם!

מילקי שוקולד הדבר האמיתי!

לקרר ולהגיש לשולחן בערב החג- עכשיו להתרווח ולקצור מחמאות- "זה לא אני זה אוסם"..

אני ושוש חזק בקינוחים!

מעשה בצנצנת

חפשו על המדף בסופר "קינוחי כוסות" של אוסם

באווירת פקאן

יש במקום הזה גם אג'נדה חברתית מלווה בפקאנים טריים וטעימים מאין כמותם, שכדאי אפילו לשלב בקינוחים.

מקווה שנהניתם, קדימה  לעבודה..

שיהיה לכם חג שבועות שמח וטעים במיוחד!

פר, אני נהניתי!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

סטטיסטיקה
מספר כניסות לבלוג מה - 08/2010
1,486,497
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל silvik123 אלא אם צויין אחרת