88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

קציצות בקר

מי לא אוהב קבב? או קציצות בקר, אני מאוד אוהבת ואם מכינים את זה לבד, הכי טעים.

מה שטוב בקציצות האלה, שאפשר להכין אותם בכל השנה ולא רק על המנגל ביום העצמאות על האש. אפשר להכין אותם במחבת פסים, לבשל ברוטב וגם לטגן במחבת רגילה.

מצרכים:

  1.  1/2 קילו בשר טחון
  2. 1 בצל גדול קצוץ - מטוגן במעט שמן ומסונן
  3. 1 חבילה פטרזוליה קצוצה
  4. לערבב תבלינים, כפית שטוחה מכל תבלין: מלח, פפריקה מתוקה, בהרט
  5. למי שאוהב וזה מוסיף המון, אפשר להוסיף שומן כבש - איליה

הכנה:

  1. לערבב את כל המצרכים בקערה, לכסות בניילון נצמד
  2. לתת לתערובת לנוח בערך חצי שעה, כמה שיותר, יותר טוב, הכי טוב כל הלילה במקרר
  3. ליצור כדורים לפי הצורה שאוהבים
  4. להכין על האש, לטגן או לבשל ברוטב 

 

אני מאחלת לכל בית ישראל חג שמח וטעים 

 תודה לכל מי שביקר והגיב לי בבלוג 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת