00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

קבב ביתי מנצח למנגל

22/04/2015

כשאני חושב על זה, לא קניתי קבב כבר הרבה שנים, המחיר אל מול המוצר פשוט לא שווה!

לפני המתכון תזכרו משפט מפתח, כל קבב וקבב צריכים לקבל את האהבה שלכם, תלושו את הבשר טוב טוב בכדי שישחרר חלבון שיקשור לכם את התערובת!

מצרכים לקילו בשר (25-30 קבבים):

קילו בשר טחון (אם הולכים על הגרסא הרגילה אז בשר מספר 2 דהיינו צלעות, לגרסא המשודרגת תשתמשןו בפאלדה מספר 17)

200 גרם שומן כבש

צרור פטרוזיליה

בצל גדול קצוץ דק

כף גדושה אבקת מרק עוף (כן, מה ששמעתם!!)

כפית הל טחון

מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

אם הקצב שלכם אוהב אתכם הוא יטחן לכם את השומן, הבשר והפטרוזיליה ביחד, אם עדיין לא פיתחתם איתו קשרים אז תעשו זאת בעצמכם (לדעתי את השומן הוא כן יטחן ביחד אבל לא את הפטרוזיליה וא תקצצו אותה לבד).

את הבצל תקצצו דק ככל הניתן, אני משתמש במנדולינה לטובת העיניין.

מערבבים את כל התערובת ביחד, לוקחים בשר בכמות שממלאת את כף היד ולשים טוב טוב (ראו את ההסבר שכתבתי למעלה) ומניחים בתבנית על נייר אפייה.

לאחר שכל הקבבים מוכנים, מניחים במקרר לפחות לשעה ויש לכם קבבים מ-נ-צ-ח-י-ם!!!!

תהנו וחג עצמאות שמח!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת