00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

עוף מוקפץ עם הרבה ירקות

 

חזה עוף מוקפץ בסויה וטריאקי עם הרבה ירקות ומעט שמן!

מתאים לארוחות אמצע השבוע , ארוחה מאוזנת וקלילה, אך גם משביעה.

זה מסוג הארוחות שצריך להכין ומיד להגיש , לכן תכינו את כל המרכיבים לפני,

ואת ההקפצה לעשות ממש לפני זמן הארוחה.

 

המצרכים לכ- 4 מנות 

 

1/2 קילו חזה עוף פרוס דק

1 ביצה

כף קורנפלור

2 כפות רוטב סויה

3 כפות רוטב טריאקי

1 כף סילאן

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

1 קישוא חתוך לרצועות

1 גזר פרוס

1 בצל פרוס

ענף סלרי ללא עלים פרוס

1 שן שום חתוכה דק

1/4 כרוב בינוני פרוס

1/2 פלפל ירוק חריף או מעט שבבי צ'ילי חריף( לא חובה)

200 ג"ר אטריות או נודלס מבושלים.

 

 

אופן ההכנה-

 

להניח בקערה את רצועות העוף, להוסיף ביצה ,כף סויה ,כף טריאקי ,כף קורנפלור ומעט פלפל שחור.

לערבב היטב ולהשהות מעט בצד.

לחתוך את כל הירקות ולהכין אותם להקפצה.

במחבת טפלון לשמן בכף שמן ולטגן את העוף משני צידיו טיגון קל כדקה מכל צד.

להוציא לצלחת.

להוסיף למחבת עוד כף שמן ולטגן, בצל ושום  כדקה , להוסיף גזר פלפלים וסלרי, להקפיץ כשתי דקות ולבסוף להוסיף את הכרוב והקישוא.

להוסיף כף רוטב סויה , 2 כפות טריאקי כף סילאן  מלח כ-1/2 כפית וכרבע כוס מים.

לשלב את נתחי העוף לתוך הירקות ואת הנודלס המבושלים.

לתת עוד בישול של כדקה עד שכל הטעמים נספגים.

להגיש מיד...

 

                  

 

בתאבון!

 

לערך התזונתי של המנה ללא הנודלס כנסו לקישור  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3653

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת