88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגיות בוטנים

עוגיות בוטנים

עוגיות בוטנים

 

עוגיות מבוטנים קלופים וקלויים,

עוגיות פריכות מבושמות בתבלינים, 

טעימות מאוד, מתחסלות במהירות,

רק לא לאפות יתר על המידה, כי אז הן מתקשות

ולא רק נראות כאגוזי מקדמיה, גם מרגישות כמותם!!!

קשות לפיצוח, שלא לדבר על נגיסהangrysurprisecheeky(זה מה שקרה לי),

ובכל זאת, כפי שציינתי התחסלו במהירותwink

 

 

 

 

 

  מצרכים:

 2+1/2 כוסות בוטנים קלופים וקלויים,

 1 כוס סוכר,

1 חלבון (לבן),

 3 חלמונים (צהובים),

1 כוס קמח,

 1/2 כפית אבקת אפיה,

 1/4 כפית קינמון,

 1/2 כפית ציפורן,

 1/2 כפית זנגוויל,

 * אבקת סוכר לפיזור אחר אפיה ׁׁ(ויתרתי, העוגיות מתוקות דיין)

 

אופן הכנה:

קונים בוטנים קלופים, ואז זה מפשט את העניין וחוסך את קילופם אחר הקליה.

קולים את הבוטנים  6-7 דקות, בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, משגיחים ומערבבים מדי פעם,

מוציאים ומקררים לטמפרטורת החדר,

לא מכבים את התנור,  בזמן קירור הבוטנים. 

טוחנים במטחנת בשר, את הבוטנים פעם ראשונה,

בפעם השניה, טוחנים את הבוטנים + סוכר  במטחנת הבשר.

(אפשר אך פחות מומלץ, במעבד מזון),

מוסיפים לתערובת הבוטנים + סוכר את החלמונים + חלבון + קמח + אבקת אפיה + ותבלינים, מערבבים היטב.

כאשר התערובת אחידה, יוצרים בידיים כדורים בגודל דובדבן גדול, מניחים במנז'טים קטנים / עטרות נייר.

אופים בתנור כ- 6 דקות בלבד! רק עד שהעוגיות תופחות ומתבקעות מעט, 

(תפיקו לקחים מהנסיון שלי, חיכיתי יותר מדי (25 דקות), שיזהיבו ויתבקעו, עד שהתקשו מדי...)

מפדרים באבקת סוכר, (ויתרתי), מאחסנים בכלי סגור, כך הן נשמרות זמן ממושך,

אם לא מגלים היכן הקופסה כמובןsurprise

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת