00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פיצה מעולה וקריספית

פיצה עם תחתית קריספית ובצק רך מלמעלה, שנאפית תחילה קצת במחבת ואז בתנור.

 

המצרכים:

לבצק:

1.5 כוס קמח

1/2 כוס מים פושרים

קורט מלח

3 כפות שמן זית

2 כפיות שמרים יבשים

 

לטופינג:

רוטב פיצה

גבינה צהובה/ מוצרלה

תוספות לפי רצון - מוצרלה מעושנת, בולגרית, פטריות, פרוסות עגבניות, זיתים וכיו"ב

 

אופן ההכנה:

1. שמים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים. יוצרים גומחה, מוסיפים מלח ושמן זית ואת המים ומערבבים.

2. לשים בידיים כמה דקות עד שנוצר בצק גמיש. יוצרים כדור, מעבירים לקערה נקייה ומשמנים. מכסים בניילון, ושמים להתפחה ל-1/2 שעה או עד הכפלת הנפח.

3. מחלקים ל-2 חלקים. יוצרים כדורים ומרדדים כל כדור לעיגול בקוטר של המחבת (24 ס"מ). מתפיחים שוב 1/2 שעה.

4. דוקרים את הבצק בעזרת מזלג (כמו בצק פריך) בכמה מקומות, חשוב שהמזלג יגיע עד לתחתית הבצק.

5. מחממים מחבת עם קצת שמן זית ומטגנים להשחמה קלה של הבצק משני הצדדים (למעלה ותחתית). מוציאים, מורחים רוטב פיצה, מפזרים גבינה ותוספות.

6. אופים בתנור מחומם מראש עד שהגבינה מבעבעת.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת