00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

שישליק עוף ברוטב טריאקי-תפוזים

מתכון נהדר לשיליק עוף מהיר שמכינים במחבת גריל (מחבת פסים) בבית.

המצרכים:

3 חזות עוף, חתוכים לקוביות שמנמנות

שיפודי עץ

 

לרוטב:

2 כפות שמן זית

קצת אבקת ג'ינג'ר

1 כף גרידת תפוז

1 שן שום, כתושה

1-2 כפות חומץ אורז

3 כפות סויה

1 כף סוכר

2 כפות ריבת תפוזים

2-3 כפות מיץ מתפוז סחוט

1 כף דבש

קצת פפריקה מתוקה

 

אופן ההכנה:

1. הכנת הרוטב: במחבת קטנה מחממים את שמן הזית. מוסיפים ג'ינג'ר, גרידת תפוז ושום ומטגנים תוך ערבוב, כ-2 דק'. מוסיפים חומץ, סויה, סוכר, ריבה, מיץ תפוזים, דבש ופפריקה. מבשלים, תוך ערבוב, כ-3-5 דק', עד שמסמיך קלות.

2. משפדים את נתחי העוף על השיפודים.

3. מחממים מחבת גריל (זאת עם הפסים) על אש בינונית-גבוהה. מטגנים את שיפודי העוף כ-2-3 דק' מכל הצדדים. מצפים ברוטב, הופכים ומזגגים גם צד ברוטב בינתיים שהצד המזוגג מטגן, מטגנים שהרוטב מתקרמל על העוף, אך לא נשרף. בודקים שהעוף מוכן.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת