00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

מוח מטוגן

מתכון קל שמזכיר טעמי ילדות, מבית אמא.

המצרכים:

1 מוח

3 כפות חומץ

1 ביצה

קמח

פירורי לחם

קורט מלח-פלפל שחור

שמן, לטיגון

 

אופן ההכנה:

1. להרתיח בסיר 2 ליטר מים. להוסיף 3 כפות חומץ. כאשר רותח להוסיף את המוח (המופשר) ולבשל כ-10 דק'.

   * את החומץ מוסיפים כדי למנוע השחרה.

2. להעביר את המוח המבושל לקערה עם מים קרים ולנקות מהגידים.

3. להוציא ולפרוס לפרוסות (כמו שניצל) בעובי 1 ס"מ.

4. לטרוף את הביצה ולתבל בפלפל שחור-מלח.

5. להכין גם צלוחית נפרדת עם קמח וצלוחית נפרדת עם פירורי לחם.

6. לטבול את פרוסות המוח בקמח, ביצה ואז בפירורי לחם.

7. בינתיים לחמם מחבת עם שמן ולטגן כמו שניצלים בשמן החם משני הצדדים להשחמה. מגישים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת