00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

בונבוני רפאלו

מתכון טעים לרפאלו בציפוי שוקולד וקרוקנט, בהכנה עצמית.

המצרכים (ל-20 סוכריות):

למלית:

20 אגוזי לוז (בונדוק) קלויים וקלופים

100 גר' קוקוס

200 גר' (1/2 פחית) חלב מרוכז

50 גר' שוקולד לבן, קוביות

לציפוי:

60 גר' שוקולד לבן, שבור לקוביות

60 גר' שוקולד מריר איכותי, שבור לקוביות

2 כפות שמן קנולה

קרוקנט (אגוזי לוז מסוכרים גרוסים גס)

אופן ההכנה:

1. קולים את אגוזי הלוז השלמים במחבת או בתנור

2. ממיסים את השוקולד הלבן (50 גר' של המלית) מעל באן מרי או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, ומערבבים עם החלב המרוכז לתערובת אחידה. שמים את התערובת להתייצבות במקפיא ל-1/2 שעה.

3. לוקחים פיסות המהמלית ויוצרים עיגולים עם גומחה, מכניסים באמצע אגוז וסוגרים התערובת מסביב לעיגול יפה. ממשיכים ככה עם היתרה. מניחים למקפיא ל-10 דקות.

4. ממיסים את השוקולד הלבן והשוקולד המריר של הציפוי - כל שוקולד בצלוחית נפרדת. מוסיפים לכל אחד מהשוקולד המומסים כף של שמן קנולה ומערבבים לתערובת חלקה ומבריקה.

5. מניחים את כדורי הקוקוס על מזלג בעזרתו טובלים כל כדור בשוקולד (אפשר לטבול פעם במריר, ופעם בלבן, חלק לקשט (בעזרת טפטוף שוקולד מהמזלג) בשוקולד בצבע נגדי (כמו בתמונה) וחלק לגלגל בקרוקנט לאחר הציפוי בשוקולד. מאוד מומלץ ציפוי שוקולד לבן וקרוקנט - טעים ביותר.

6. שומרים במקרר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת