2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

רולדה קקאו במילוי קצפת כשרה לפסח

רולדה נהדרת מרשימה ביופיה מתאימה לכל ימות השנה וגם לפסח ,

תכינו פעם אחת ולא תפסיקו להכין ,קלה מאוד להכנה ,מהירה והכי חשוב

טעימה מאוד ,אפשר להוסיף תותים בעונה ,שוקולד מגורד ,דובדבנים ,אגוזים ,

הכל מתקבל בברכה .

מצרכים:

 4  ביצים

1/2 כוס סוכר

4 כפות שמן

כפית תמצית ווניל

100 גרם (כוס) שקדים טחונים (אפשר להשתמש בקמח מצה לעוגה במקום שקדים טחונים)

2 כפות קקאו

3 כפות קורנפלור

1 כפית אבקת אפייה

למלית :

2 שמנת מתוקה /צמחית

4 כפות סוכר

אופן הכנה הרולדה:

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

בקערת מיקסר שמים את הביצים, הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב,

מוסיפים לקערה את השמן ותמצית הווניל וממשיכים להקציף דקה נוספת.

מוסיפים לקערה את השקדים טחונים, הקקאו, הקורנפלור ואבקת האפייה,

ומקפלים בעזרת מרית עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

מוזגים את בלילת הרולדה על נייר האפייה ומשטחים לשכבה אחידה.

אופים 9-10 דקות, עד שמתקבלת עוגה קפיצית למגע.

מוציאים מהתנור הופכים על מגבת מטבח מגלגלים ומקררים היטב .

הכנת הקרם:

בקערת המיקסר מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב,

מורחים על הרולדה בעזרת מירית כמות נדיבה ואחידה מהקרם ,מגלגלים ,

ומורחים את שאר הקצפת על הרולדה ,אפשר לקשט בתותים גם בתוך הרולדה

ושביבי שוקולד מריר מגורד .

שומרים במקרר לפחות שעתיים עד להגשה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת