00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

עוגיות שוקולד מושלגות

 

אחת העוגיות האהובות שיש. במיוחד על החיילים...

במקור המתכון של קרין גורן האלופה. 

שיניתי את המתכון והחלפתי חלק מהקמח באגוזים ושקדים טחונים 

 

 

המצרכים ל-35 עוגיות

200 ג"ר שוקולד מריר ( אפשר 100 ג"ר  שוקולד חלב)

30 ג"ר חמאה

2 ביצים

2 כפות ליקר או ברנדי

גרד מחצי תפוז

1/2 כוס אגוזי מלך טחונים 

1/2 כוס שקדים טחונים

1/3 כוס קמח שיפון או רגיל  ( אפשר להחליף בקורנפלור או בקמח כשר לפסח )

1 כפית גדושה אבקת אפייה 

2 כפות אגוזים או פקנים קצוצים גס

לציפוי -

כ-1/2 כוס סוכר 

1/2 כוס אבקת סוכר

 

אופן ההכנה

להמיס את השוקולד והחמאה במיקרו . לערבב לתערובת הומוגנית.

לטרוף את הביצים עם הליקר, להוסיף לשוקולד.

להוסיף את  החומרים היבשים וגרד התפוז לתערובת השוקולד ולערבב לתערובת אחידה.

 

להכניס למקרר לפחות ל4 שעות . התערובת מתקשה בקירור.

 אפשר להכין בערב את התערובת  ולמחרת לאפות את העוגיות.

להכין שתי צלחות שטוחות, אחת עם סוכר ואחת עם אבקת סוכר.

לקרוץ עיגולים ,לצפות תחילה בסוכר ואחר כך באבקת סוכר.

    

להניח על נייר אפייה  . להכניס לתנור מחומם מראש ל-180 מעלות לכ8-10 דקות לא יותר!

בתיאבון !  

זהירות ממכר....

 

 

לערך התזונתי והקלורי של העוגיות כנסו לקישור http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/6812

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת