00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

בראוניז שיש לפסח

מתכון לבראוניז פאדג'י ורך, כשר לפסח, בלי טיפת קמח.

המצרכים:

100 גר' שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו, קצוץ

100 גר' שוקולד חלב, קצוץ

100 גר' חמאה

קורט מלח

3 ביצים

1/2 כוס סוכר

150 גר' אבקת שקדים (שקדים טחונים דק)

2 כפות גדושות אבקת קקאו

 

לתערובת גבינה-ריבת חלב:

1/2 גביע (125 גר') גבינה לבנה 9%

1 ביצה M

2 כפות גדושות מאוד של ריבת חלב

 

אופן ההכנה:

1. מכינים תערובת גבינה-ריבת חלב: מערבבים כל חומרי התערובת בקערה לאחידות. שומרים בצד.

2. מכינים בלילת בראוניז: ממיסים מעל באן מרי שוקולד וחמאה לתערובת אחידה, מבריקה וחלקה. מוסיפים מלח.

   מערבלים בקערה (מיקסר או במטרפה ידנית) את הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ואוורירית.

  מוסיפים את השוקולד המומס ומקפלים פנימה לקבלת מרקם אחיד.

  מוסיפים אבקת שקדים וקאאו ומערבבים לתערובת אחידה.

3. הרכבת הבראוניז: מרפדים תבנית בנייר אפייה. משטחים מחצית מבלילת הבראוניז, מעל יוצקים בזהירות מחצית מתערובת הגבינה (לא בצורה אחידה), מעל יתרת בלילת הבראוניז ולבסוף המחצית הנותרת של תערובת הגבינה. לוקחים מזלג ומעבירים כמה פסים מלמעלה למטה, ואז משמאל לימין, כך שנוצרת דוגמת שיש יפה, חשוב שהמזלג ייגע בתחתית התבנית במהלך הערבוב.

4. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים בין 18-25 דק', תלוי בתנור, עד שהבראוניז מתייצב אך עדיין רך במרכז.

5. מצננים מעט, חותכים לריבועים ומקריים היטב. שומרים במקרר.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת