00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל מכל הלב

פילה מוסר ים ועגבניות שרופות

10/04/2015

 פילה מוסר ים ועגבניות שרופות 

הרבה זמן לא הייתי כאן , הרבה מאד זמן.....הפסקת הפעילות הכי ארוכה מאז שפתחתי את הבלוג בשנת 2007 ....כמעט שנה

ללא פעילות , ללא פוסטים חדשים ,ללא תגובות ובעיקר ללא מוטיבציה לתעד את מה שכן המשכתי והוא להכין אוכל טוב ולצלם  

אותו כשזאת אהבה בפני עצמה .

מודה שקצת איבדתי עניין בהמשך אחזקתו של הבלוג ויש הרבה סיבות . נכון שיש הרבה גורמים מסביב כמו תפוז הבית שכל כך

אהבתי , הממשקים המקרטעים , התקלות 
האין סופיות ,נטישת חברים בלוגרים לטובת מדיות אחרות ובעיקר המעבר החד

של פעילות אוהבי 
האוכל לעולם הפייסבוק . כל הסיבות שמניתי ובנוסף המוזה לכתיבה שנעלמה ואולי בגלל הסיבות

האלה הביאו להעלמות שלי מהבלוג שהיה חלק כל כך חשוב ממני ומאורח חיי .

למה אני כותב עכשיו ? כי חג עכשיו ותמיד בחג נהגתי לברך את חברי כאן וגם כי מצאתי את עצמי ערב חג

עם מספר מדהים של מעל 4.000.000 כניסות לבלוג שזאת כבר  סיבה טוב לחגיגה  .

רוצה לאחל חג אביב שמח לכל מנויי הבלוג ולחברי בבלוגיה . מצטער בפני כל אותם גולשים שלא הגבתי להם 

ומקווה בהמשך שאולי דברים ישתנו .

ואיך אפשר בלי מתכון נחמד .......אז בתקופה שנעדרתי אופי היצירה שלי קצת השתנה . פחות

בשרים , יותר דגים וירקות ובעיקר הרבה אפיית לחמים אשר תפסה אצלי מקום רחב בלב.

 

מצרף מנה טעימה של דג נהדר ולאחר החג אעלה כמה פוסטים של לחמים נהדרים .

 

 פילה מוסר ים ועגבניות שרופות

 

מנה שמשלבת פילה דג ועגבניות שרי אשר ניצלו כל אחד בנפרד בתנור . בהרכבת המנה הוספתי רוטב כוסברה

בשמן זית ולימון .

 

רוטב

שמן זית , כוסברה קצוצה , פרוסות פלפל חריף , פרוסות דקיקות של לימון חתוכות לרבעים , מיץ מעגבניות שרי שסחטנו .

מלח גס ופלפל שחור גרוס .

לערבב ולתת לרוטב לנוח עד שהעגבניות והדג יצאו מהתנור

 

עגבניות שרופות

לתבל את חצאי העגבניות במלח גס, פלפל גרוס ושמן זית . להניח אותן בתבנית כשהצד החתוך כלפי התבנית

ולהכניס לתנור בחום גבוה של 220 מעלות עד חריכה של קליפת העגבנייה .

 

פילה דג

הפעם הכנתי פילה מוסר אבל כמובן כל פילה דג טוב וטרי יתאים . את הדג הברשתי עם נוזלי הרוטב שהכנתי ,

תיבלתי במלח ,פלפל גרוס ופפריקה מתוקה . להניח את נתח הדג בתבנית עם העור כלפי מטה ולצלות בתנור

ב180 מעלות כ 20 דקות .

 

בהגשה לצקת את הרוטב על העגבניות והדג .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל baronm10 אלא אם צויין אחרת