00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

טבעונות ובריאות מתכונים טבעונים - נטלי שוינקלשטיין נטורופתית N.D

עוגת מוס קפואה מתותים וקשיו - מתאימה לפסח

עוגת מוס קפואה מתותים וקשיו

תבנית עגולה 20 ס"מ

מצרכים לתחתית:
חצי כפית שמן קוקוס
חצי כוס שקדים בקליפתם
5-6 תמרים מסוג מג'הול ללא גרעין
שכבת המוס:
2 וחצי כוסות קשיו לא קלוי (אין צורך להשרות מראש)
4 תמרים מסוג מג'הול ללא גרעין
3 כוסות תותים טריים
כפית מיץ מלימון טרי
רבע מקל וניל
ומעל - תותים טריים חתוכים
אופן ההכנה:
בבלנדר חזק (אני הישתמשתי בויטה מיקס) טוחנים את השקדים והתמרים עד למרקם אחיד ודביק.
משמנים תבנית במעט שמן קוקוס ומשטחים את התערובת לשכבה אחידה. שמים במקפיא.
בבלנדר חזק טוחנים את כל מרכיבי המוס עד למרקם חלק כמו מוס. בבלנדר לא חזק התערובת תהיה גרגרית.
מעבירים לתבנית ומעל שכבת המוס מסדרים תותים חתוכים.
מקפיאים לפחות ל3 שעות ומוציאים כ15 דקות לפני ההגשה.

בתאבון ולבריאות!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nataly210 אלא אם צויין אחרת