88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

חרוסת לפסח מאגוזים קלויים וגרוסים

08/04/2015

הוראות מקדימות:

  1. את האגוזים לקלות בתנור או במחבת כמה דקות ולאחר מכן לרסק במעבד מזון
  2. אפשר לערבב שני סוגים של אגוזים, אני ערבבתי אגוזי מלך ואגוזי פקאן
  3. אפשר כמובן להקטין כמויות

מצרכים:

  1. 1 חבילה תמרים
  2. 1 צנצנת סילאן
  3. 1/2 קילו אגוזים קלויים וגרוסים
  4. עד 1 כוס מים

הכנה:

  1. להכניס לסיר את חבילת התמרים
  2. לשפוך מעל חצי מכמות הסילאן, להתחיל לבשל
  3. לערבב כל הזמן עד למעיכת חבילת התמרים
  4. להוסיף את כל הסילאן, להמשיך לבשל
  5. להוסיף את המים לתוך צנצנת הסילאן, לערבב עם מה שנשאר
  6. להוסיף לסיר כל פעם קצת, עד לקבלת תערובת סמיכה מעט
  7. התערובת צריכה להיות בין מימית לסמיכה
  8. לערבב את שתי התערובות
  9. להכניס למיכלים מתאימים ולשמור במקרר

האגוזים לפני קלייה

האגוזים אחרי הקלייה

האגוזים במעבד מזון

הסילאן מתבשל בסיר

שתי התערובות מוכנות

לערבב ולהגיש

 

 

 אני מאחלת לכל בית ישראל חג שמח וטעים 

 תודה לכל מי שביקר והגיב לי בבלוג 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

37 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת