44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

עוגת פרג מדהימה לפסח

טוב, אין שנה שאני לא מכינה את העוגה הזו, כי היא פשוט קוצרת מחמאות ללקק את האמצעות.

היא לא רק טעימה, היא ממש מעולה. להכים לבית, או לארוחת החג בתבנית מתנה - מבטיחה לכם מחמאות מפה ועד ראש השנה.

רק תעשו טובה, תשקיעו, ותקנו פרג טחון בחנות תבלינים. זה יעשה לכם שמח בפה.

 

 

חומרים:

5 ביצים  - להפריד בין חלמונים לחלבונים

250-300 גרם פרג טחון היטב (חשוב!)

1 כוס סוכר

1 כוס חלב

1/2 כוס שמן

1/2 כוס קוקוס

1/2 כוס אגוזים קצוצים

1 אינסטנט פודינג וניל

 

אופן ההכנה:

להקציף חלמונים עם 1/2 כוס סוכר. להוסיף שמן ,פרג, קוקוס ואגוזים.

לערבב את החלב עם הפודינג וניל (ניתן גם להקציף) ולהוסיף לתערובת הנ"ל.

להקציף בקערה נפרדת את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר ולהכניס בקיפול לתערובת הנ"ל.

לאפות 40-50 דקות בחום של 180 מעלות.

 

ציפוי:

להמיס 1 חבילה של שוקולד מריר עם 3 כפות סוכר ורבע כוס חלב על אש נמוכה לערבב כל הזמן עד שהופך לקרם. כשהעוגה עדין חמה לשפוך על העוגה.

   

הכי בתאבון וחג שמח!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת