2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

צלי בשר עם פטריות

צלי בשר טעים ורך להפליא ,מומלץ להשתמש בנתח שלם של בשר מספר 5

צלי כתף ,אני מבשלת רולדה שלמה של בשר מקררת ולאחר מכן פורסת ומבשלת

ברוטב הפעם ברוטב פטריות .

נתח בשר מספר 5 שלם

2 עלי דפנה

כמה גרגרים פלפל אנגלי

להכניס את הנתח בשר עם התבלינים לסיר לחץ או רגיל ,לצקת מים עד לכיסוי

הבשר לבשל כשעה בסיך לחץ ,או שעתיים בסיר רגיל ,להוציא את הבשר לקרר ,

אפשר להכין את הבשר יום לפני לקרר ויום למחרת לפרוס פרוסות לעובי הרצוי .

רוטב :

2 בצלים פרוסים לרצועות דקות

4 שיני שום כתושות

סלסלת פטריות שמפניון

סלסלת פטריות פורטובלו

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות  אבקת מרק פטריות או עוף

1/4 כוס שמן

אופן ההכנה :

בסיר שטוח ורחב לצקת את השמן להוסיף את הבצל לטגן עד לקבלת צבע זהוב

להוסיף את השום הכתוש לערבב ,להסיף 2 כוסות מים להביא לרתיחה ,לתבל

בתבלינים ,להוסיף את פרוסות הבשר והפטריות לבשל כשעה וחצי על להבה בנונית נמוכה ,

לבדוק שהבשר רך .בתאבון .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת