00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

כבדי עוף ביין על פירה מהיר

 ראשית חייב לכם התנצלות על כך שנעלמתי למספר שבועות, מסיבות אישיות לא יכולתי לעדכן את הבלוג, השתדלתי מאוד להיות קצת יותר פעיל בפייסבוק אך גם זה היה בקושי.

אז הנה מתכון למנה שבעיניי מתמודדת בעשיריה הראשונה לאוכל הכי ביתי שיש...

נתחיל עם הפירה:

5-6 תפו"א קלופים חתוכים לקוביות גדולות

2 בצלים חתוכים לרצועות

שמן זית

כף אבקת מרק עוף

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מטגנים את רצועות הבצל ומעבירים למסננת, את קוביות תפוחי האדמה מבשלים במים עם כפית מלח ומוציאים למסננת.

מעבירים לקערה ומרסקים, מוסיפים את רצועות הבצל, התבלינים וזולפים שמן זית בנדיבות ומערבבים עד קבלת המרקם הרצוי.

מצרכים לכבדים:

קילו כבד עוף נקי

כוס וחצי יין אדום איכותי

3-4 כפות סילאן

2 בצלים חתוכים לרצועות

4 ענפי טימין

מלח גס ופלפל שחור גרוס

שמן

אופן ההכנה:

לכשרות שורפים את הכבד על אש גלויה, במחבת מטגנים את רצועות הבצל עד שקיפות, מוסיפים את היין, הסילאן והתבלינים ומביאים לצימצום ומוסיפים את הכבדים, מידי פעם הופכים וממשיכים בבישול עד שהכבדים מוכנים.

בתיאבון!!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת