2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

סופריטו עוף

אחד התבשילים שהיו מסמלים בילדותי את פסח. אצל סבתי ז``ל הירושלמית הסופריטו היה מתבשל על פתיליה,והטעם גן עדן.

העוף ותפוח האדמה משתבח ככל שהבישול על להבה נמוכה מתארך ,רצוי רק לבדוק שיש מספיק נוזלים.

סופריטו

6 שוקיים עוף

6 תפוח אדמה חתוכים לקוביות גדולות

מלח,פלפל שחור גרוס,אבקת מרק עוף ,שמן לטיגון

אופן ההכנה :

בסיר רחב לטגן את תפוחי האדמה עד להזהבה ,להוציא לשמור בצד.

לשים באותו הסיר את חלקי העוף לטגן מכל הצדדים ,לתבל במלח ופלפל,

להוסיף בערך 2 כוסות מים, להביא לרתיחה להוסיף אבקת מרק ,להנמיך את הלהבה ,לבשל שעה עד לריכוך העוף ,

להוסיף את תפוחי האדמה לצקת מהרוטב מעל ,להמשיך לבשל עוד במשך שעה נוספת על להבה נמוכה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת