66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קובה של פסח

06/04/2015
קובה של פסח

בס"ד

 

המכורים לקובות לא יכולים בלי קובה בפסח וגם אנחנו נמנים איתם, כך שלקחתי את הקניידלך המסורתי והפכתי אותו לקובה מיוחדת לפסח, והטעם לא נופל בכלל מהקובה המקורית.

 

המצרכים לקובות (בערך 20 יח'):

2 כוסות קמח מצה

2 ביצים

3 כפות שמן

מלח,פלפל שחור

כ- כוס מים

 

המצרכים למלית

250 גרם בשר טחון (במידה והבשר לא שמן יש להוסיף כף שמן)

צרור עלי כוסברה קצוצים

1 בצל מגורד

מלח

1 כפית כמון

קורט קינמון

 

המצרכים למרק:

גרונות,כנפים של עוף

10 עלי כרפס

מלח,פלפל שחור

1 כפית כורכום

5-6 כוסות מים

 

אופן הכנה:

- בקערה שמים את כל מצרכי הקובה מלבד המים ומערבבים.

- מוסיפים בהדרגה את המים לתערובת ומערבבים עד לקבלת בצק רך וגמיש.

- בקערה מערבבים את כל מצרכי המלית.

- לסיר רחב וגבוה מכניסים את כל מצרכי המרק ומביאים לרתיחה.

- לוקחים פיסה מהבצק בגודל כדור פינג פונג,משטחים וממלאים במעט מהמלית, סוגרים ומגלגלים לכדור.

- מכניסים את הקובות למרק ומבשלים במשך שעה על אש נמוכה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת