00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

קאפקייקס עם קרם לפסח (ואפשר גם עוגה)

25/03/2015

 

את המופלאים האלה הכינה אתמול ה"יורשת" לחברים באוניברסיטה. התפוח ממש צמוד לעץ  ואפילו יש
בה את הסבלנות ליצור פרחים וקישוטים, דבר שבי חסר
.

 

 


 

 

קאפקייקס עם קרם לפסח


200 גר' חמאה רכה
1.5 כוס סוכר
6 ביצים גדולות מופרדות
1 כוס קמח שקדים

 

 

2 קצפת ריץ' צמחית (215 גר')
פודינג אינסטנט וניל כשר לפסח
4 כפות סוכר

 

 

       

 



לחמם תנור ל 175 מעלות.

לערבב בעזרת מיקסר את החמאה והסוכר עד לתערובת תפוחה. להוסיף את החלמונים וקמח השקדים
בהדרגה תוך ערבוב מתמיד ולהניח בצד.

להקציף את החלבונים עד לתערובת תפוחה. לאחד את שתי התערובות בקיפולים עדינים.

להניח מנז'טים מנייר עמיד או קרטונים המתאימים לקפקייקס בתבנית שקעים. למלא מהתערובת עד
שלושה רבעים מגודל הנייר/קרטון.

להכניס לתנור המחומם ולאפות עד זהבהב או עד שקיסם הנכנס לעוגה הקטנה יוצא ללא פירורים.

להוציא מהתנור ולקרר.

 

 

 

 

להכנת הקרם

להקציף את השמנת מספר דקות ולהוסיף את הפודינג והסוכר בהדרגה עד שמקבלים תערובת מוצקה וסמיכה.

להכניס חלק מהתערובת לשקית זילוף ולזלף מעל הקאפקייקס בצורה הטובה לכם.



* לחלק מהקרם הוסף צבע מאכל. אפשר לוותר על זה אם זה לא כשר לפסח.


מהתערובת שנשארה הכינה היורשת גם עוגה.

מהיר הכנה וטעים לא פחות. אפשר לשתף ילדים בחופשת הפסח בהכנת המתוקים הנהדרים האלה.

 

 


ושיהיה לכולנו חג אביב שמח



אלינוער

 

 

 

עוד מתכונים לפסח

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2507906

 


 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת