55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

עוגת אננס צרוב, הפוכה @

24/03/2015

             

עוגה כייפית ומרשימה לאירוח,
ללא הרבה התעסקות, קלה להכנה.

עוגת אננס צרוב, הפוכה

מצרכים:

1 גביע שמנת חמוצה
2 כוסות קמח תופח 
כף תמצית וניל
1 קופסאת שימורים, אננס פרוס בסירופ - מסונן ולשמור חצי כוס סירופ.
חצי כוס סירופ אננס
80 גרם חמאה מומסת
1 מיכל שמנת מתוקה
3 ביצים
חצי כוס סוכר 
רבע כוס סוכר חום

*אבקת סוכר

אופן ההכנה:

 לשמן קלות תבנית עגולה מס' 26, אני השתמשתי בפיירקס, ולהניח פרוסות אננס מסביב.
לפזר את רבע כוס הסוכר החום, מעל האננס.

לערבב בקערה את הביצים עם הסוכר והחמאה המומסת, הוניל והשמנת המתוקה.
להוסיף, את הסירופ עד לקבלת בלילה, להוסיף את הקמח לסירוגין עד לתערובת אחידה.

ליצוק מעל האננס אשר בתבנית את התערובת.

להעביר לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ולאפות כשעה. 

כשהעוגה יוצאת מהתנור, לאחר הצטננות קלה,
יש להפוך אותה לפזר אבקת סוכר או סוכר ולצרוב עם ברנר עד להשחמה קלה של האננס. (כמו בתהליך קרם ברולה),
למי שאין ברנר, אפשר להכניס את העוגה לתנור חם מאד, אפילו בגריל, ולהשחים קלות.

תהנו עוגה מקסימה וטעימה!

רות פוזדירקה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת