00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

קציצות /לביבות תפוחי אדמה ובשר טחון

 

קציצות/לביבות המורכבות מתפוחי אדמה מבושלים ומרוסקים בתוספת בשר טחון ותבלינים.

אני השתמשתי בבשר בקר טחון ,אפשר כמובן להשתמש גם בעוף טחון.

 

קציצות מאוד אהובות . מתאימות לשולחן החג. נחטפות מהצלחת עוד לפני שמתחילה הארוחה...

 

מצרכים-

300 ג"ר בשר טחון טרי בקר או עוף

4 תפוחי אדמה מבושלים 

2 ביצים

1 בצל גדול קצוץ

3 כפות פירורי לחם לתערובת (אפשר פירורי לחם כשרים לפסח או קמח מצה)

מלח, פלפל שחור

1/2 כפית בהרט /ראס אל חנות

קורט קינמון 

שמן לטיגון

פירורי לחם לציפוי הקציצות לפני הטיגון.

 

אופן ההכנה-

נתחיל בתפוחי האדמה, לבשל  את תפוחי האדמה שלמים עם הקליפה במים עד שהם מתרככים.

לקרר היטב. לקלף ולרסק למחית של פירה.

לטגן בכף שמן את הבצל לאחר כ2 דקות להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי עירבוב  כ-5 דקות.

לקרר  מעט את תערובת הבשר.

לאחד את הבשר עם הפירה ולהוסיף ביצים תבלינים ופירורי לחם. 

  

 

לחמם מחבת , עדיף טפלון, עם שמן לא חייבים שמן עמוק, לטגן את הקציצות עד להזהבה יפה 

להניח על נייר סופג. 

ולהגיש.

בתאבון!

      

.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת