66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

עוגת שכבות גבינה שוקולדית

עוגת שכבות גבינה שוקולדית

בס"ד

 

עוגת שכבות שחיתותית המכילה בתוכה שוקולדים למיניהם והטעם .... אין בכלל מה לומר, התחסלה תוך סוף השבוע.

הרעיון נלקח מספרה של דנית סולומון "שוקולד ושושנים"

 

המצרכים לתחתית:

1 חבילה בישקוטים

1/4 כוס חלב

המצרכים לשכבות:

2 גביע גבינת שמנת (אני השתמשתי בגבינת שמנת 5%)

1/2 כוס סוכר

100 גרם שוקולד לבן מומס

3 כפות ממרח שוקולד אגוזים

2 קופ' שמנת מתוקה

 

המצרכים לציפוי:

50 גרם שוקולד חלב מגורד

 

אופן ההכנה:

בתבנית עגולה(אני השתמשתי ב- 28) שמים את הבישקוטים בשכבה אחידה.

- מורחים בחלב ומניחים בצד.

- בקערת המיקסר מקציפים את שתי קופסאות גבינת השמנת עם חצי כוס הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.

- מחלקים את התערובת לשתי קערות.

- לקערה אחת מוסיפים את השוקולד הלבן המומס ולשניה את ממרח השוקולד אגוזים.

- מקציפים את שתי השמנת מתוקה עד לקבלת קצף יציב.

- מקפלים מחצית מהקצפת לתערובת השוקולד הלבן והמחצית השניה לתערובת השוקולד אגוזים.

- מורחים את תערובת השוקולד הלבן על הבישקוטים ומישרים.

- מעל מורחים את תערובת שוקולד האגוזים ומישרים.

- זורים את השוקולד המגורד ומכניסים למקרר למספר שעות עדיף לילה.

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת