00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פטריות ממולאות

26/03/2015

המצרכים:

6 פטריות מגה פורטבלו (ענקיות)

למלית:

1/2 קופסאת פטריות שמפיניון/ פורטבלו, קצוצות

חמאה

שמן זית

פלפל שחור גרוס

2 כפות יין לבן

1 כף פטרוזיליה, קצוצה

3 כפות פירורי לחם/ פנקו (אני השתמשתי בפנקו בטעם שום)

2 פרוסות גבינה צהובה / מוצרלה, מגוררת

2 כפות גדושות גבינת שמנת בטעם טבעי

2 כפות גבינת פרמזן, מגוררת

 

אופן ההכנה:

1. מוציאים את רגלי הפורטבלו ומניחים את הכיפות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

2. מחממים תנור ל-200 מעלות.

3. מכינים מלית:

  - קוצצים את רגלי הפטריות + הפטריות של המלית יחד.

  - מחממים שמן עם קצת חמאה. מוסיפים את הפטריות ומזהיבים, מתבלים בפלפל שחור. מוסיפים יין לבן ומאדים 2 דקות. מורידים.

  - בעקרה מערבבים יחד גבינה צהובה/ מוצרלה מגוררת, גבינת שמנת, פירורי לחם, פטרוזיליה, ואת הפטריות המטוגנות לתערובת אחידה.

  - ממלאים כל פטרייה גדולה בתערובת ומפזרים מעל מעט גבינת פרמזן.

4. מסדרים בתבנית האפייה ואופים כ-10 דק' בחום 200 מעלות, או עד שהגבינה נמסה והפטריות מזהיבות למעלה.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת