55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קדרת שעועית ועלי מנגולד

קדרת שעועית ועלי מנגולד

בס"ד

 

תבשיל נפלא שמתבשל שעות על הגז ומתקבל סמיך ונימוח.

את המתכון לקחתי מגב אריזת שעועית לבנה של חברת מיה ושיניתי לפי טעמנו.

 

 

המצרכים:

 

1 בצל גדול קצוץ

1 כף פפריקה מתוקה בשמן

1 כפית צ'ילי גרוס או אריסה

מלח,פלפל שחור

1 כף כמון

1 כף רסק עגבניות

בשר בקר (השתמשתי בראש אפשר עם כתף)

3 כוסות שעועית לבנה (שהושרתה לילה וסוננה)

1 חב' עלי מגולד (סלק) חתוכים לחתיכות גדולות

4-5 כוסות מים

 

אופן ההכנה:

 

- בסיר רחב לחמם מעט שמן ולטגן את הבצל עד להשחמה קלה.

- להוסיף את התבלינים ורסק העגבניות ולערבב.

- להוסיף את חתיכות הבשר והשעועית ולערבב עד שהכל מצופה בתבלינים.

- להוסיף מים עד לכיסוי השעועית ולהביא לרתיחה.

- לבשל על אש נמוכה שעתיים.

- להוסיף את עלי הסלק לסיר ולערבב, במידת הצורך יש להוסיף מעט מים.

- לבשל חצי שעה ולכבות.

- להגיש עם אורז לבן.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת