00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

דלורית ממולאת בירקות

שבוע שעבר אמרתי לאשתי, תבחרי מתכונים של מאכלים ברשת, מה שבא לך ואני אעשה לך אותם.

מן פינוק שכזה.

אמרה יאללה ושלחה אליי מתכון של דלורית ממולאת

המתכון לקוח מכאן ואני שיניתי בו כל מיני דברים.

מצרכים:

דלורית יפה גדולה חצוייה לשניים

2 בצלים קצוצים

חבילת פטריות קטנה טריה

רבע כרוב חתוך

4 גזרים

חבילת נבטים

3 כפות שמן זית

כף שמן שומשום

מלח

פלפל

כף אבקת מרק פטריות

3 כפות סויה

2  כפות צ'ילי מתוק

מעט טימין הררי

אופן ההכנה:

את הדלורית מרוקנים מהגרעינים וכמה שאפשר מגרדים מהמילוי שלה

קוצצים את הירקות.

בווק מחממים קצת שמן זית ומתחילים לטגן את הבצל הגזר וחלקי הדלורית

לאחר שריח הגזר מתפשט מוסיפים את ייתרת הירקות.

מערבבים ביחד ולאחר כחמש דקות ומוסיפים את התבלינים והנוזלים ומערבבים שוב.

משאירים על הגז עד שהירקות מתרככים מעט ומערבבים מידי פעם.

טועמים ומתכנים תיבול אם צריך.

לאחר שהירקות התרככו מחכים שיתקררו.

את הדלורית שמים בתבנית שלתוכה שפכנו חצי גובה מהתבנית מים רותחים,מלח ומעט אבקת מרק פטריות שעורבבו יחדיו.

ממלאים את הדלורית בירקות ומפזרים מעליה קצת טימין הררי ועוטפים את התבנית בניר כסף.

מחממים תנור ל - 180 מעלות ומכניסים לכחצי שעה.

לאחר חצי שעה מוציאים את הנייר כסף

משאירים בתנור וממתינים עד שהדלורית השתזפה יפה..

מוציאם ואוכלים - ללקק את האצבעות, אפילו האמצעית אמרה שזה טעים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת