88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

אוכל מהיר הכנה - שקשוקה

בבלוגייה יש השבוע ספיישל מתכונים בנושא "אוכל מהיר" (fast food), לדוגמא:שניצלים/ שניצלונים/ נקניקיות/ כנפיים/ צ'יפס/ המבורגר ביתי, שווארמה, פלאפל ועוד..
אני החלטתי שגם שקשוקה זה אוכל מהיר הכנה
.

מצרכים: בדרך כלל אני מכינה את השקשוקה שלי מ-10 ביצים. אפשר כמובן פחות/יותר

מצרכים:

  1. 10 ביצים שלמות
  2. 3 עגבניות גדולות קצוצות
  3. 2 בצלים גדולים קצוצים
  4. 5 שיני שום קצוצים
  5. 1 קופסא רסק עגבניות של 250 גרם
  6. 2 כפות פפריקה מתוקה אפשר גם חריפה
  7. מלח לפי הטעם
  8. שמן לטיגון

הכנה:

  1. לחמם שמן במחבת, להוסיף את הבצל, להשחים
  2. להוסיף את העגבניות, השום, הרסק והתבלינים, לערבב ולבשל ביחד כעשר דקות בערך
  3. כשהעגבניות מוכנות, להוסיף את הביצים
  4. לכסות את המחבת עד שהביצים מוכנות, תלוי איך אוהבים את הביצים
  5. להגיש חם עם פיתות חמות/בגטים
  6. אני אוהבת להוסיף לתוך הפיתה או הבגט לימונים כבושים, משדרג  מאוד את המנה

 

תודה לכל מי שביקר והגיב לי בבלוג

 

 

 


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

36 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת