1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

רולדות בצק פריך במילוי שוקולד

17/03/2015

רולדות נהדרות מבצק פריך ומושלם ,תמיד טוב שיש בבית ,מתחסלות במהירות ,

העוגיות נשמרות עד כשבועיים בכלי סגור ,הפעם המילוי שוקולד ,צימוקים ואגוזים קצוצים,

מבטיחה לכם טעים מאוד ,לא תפסיקו לטעום .

בצק:

31/2 כוסות קמח

200 ג`ר חמאה קרה

1/2 כוס מיץ תפוזים

1שקית אבקת אפיה

1שקית סוכר וניל

מילוי :

3/4 קופסא ממרח שוקולד השחר או נוטלה

100 ג''ר אגוזים קצוצים

100 ג'ר צימוקים .

אופן ההכנה:

לחתוך את החמאה לקוביות להניח במעבד מזון להוסיף את יתרת החומרים

לעבד בפולסים קצרים עד שמתקבל כדור בצק ,

להוציא את הבצק מהמעבד לחלק ל4 כדורים לעטוף בניילון נצמד להניח במקרר

לפחות שעה .

לחמם תנור לחום 180 מעלות

להוציא מהמקרר לרדד כל עיגול בצק על משטח מקומח ,למרוח ממרח שוקולד

לפזר אגוזים וצימוקים ,לגלגל לרולדה ,לסמן חריצים על גבי הרולדה לגודל המתאים ,

לרדד את יתר הבצק ולהכין עוד רולדות .לאפות בתנור עד שמזהיב ,כ25 דקות,

לקרר לחתוך את הרולדות לפזר אבקת סוכר ,לשמור בכלי אטום .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת