00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

חגיגת טעמים בפיתה

חגיגת טעמים בפיתה

 

 

 

 

 

 

את ארוחת הפיתה הזו אוכלים אצלנו בבית לעיתים רחוקות, בארוחות ערב מוקדמות של ימים שארוחת הצהריים היתה מפחות מסודרת ופחות משביעה. זה קורה לכולנו שלא הספקנו להגיע לסעודה במהלך היום. ולפי תפיסת העולם שלי זה לא אמור לקרות אבל גמישות היא שם המשחק גם כאשר חשוב לאכול בריא, מאוזן, להימנע מאוכל מעובד במידה שהוא מכיל תוספות לא ברורות וחומרים משמרים.

 

 

 

את רשימת המוצרים המיועדת לארוחה מבית שופרסל הותרתי במטבח על השיש כשנסעתי עם חברות לערב בלוגריות נשי בירושלים. זה נשאר שם למען הצעירים בבית שחזרו מיום עבודה וממילואים באותו הערב. לא שכחתי להשאיר קערת ירקות שתהווה את האיזון הנכון והמלצתי על הכנת מגש אנטיפסטי בתנור ותוספת ירקות חיים. הם אוהבים את זה מאד וידעתי שהשמחה תהיה גדולה... את הנקניקיות  הם בחרו להכין על האש, את הירקות (יש לנו גריל חשמלי) הם הכניסו לתנור עם מעט שמן זית למשך עשרים דקות. חתכו פרוסות עגבניות, בצל ומלפפונים חמוצים.  טיגנו את הציפס המזוגג וערמו הכל בפיתה טריה שקניתי מבעוד מועד. (הם הבטיחו לי שלא ישכחו לצלם).

 

 

 

כל ילד בכל גיל ישמח לאכול נקניקיות עם צי'פס וקטשופ. עוד לא פגשתי את הילד שיבקש במקום ארוחה שכזו סלט ירקות עם צלי עוף ואורז... אבל כאשר משלבים בצורה נכונה, כל ארוחה היא כייף והנאה לכל מי שלוקח בה חלק.

 

את הציפס המזוגזג טיגנו הצעירים בשמן עמוק והספיגו כנדרש... 

 

הנקניקיות עלו לגריל הלוהט 

 

 

 

הירקות הטריים נפרסו 

 

 

 

ולתנור נכנס מגש ירקות אנטיפסטי (קרדיט לבן שלי)

 

כשהכל היה מוכן הם ערמו להם את הפיתות בחרדל, נקנקיות, צ'יפס ומלפפונים. ישבו מול מגש הירקות האפויים וחגגו עד כלות עם יין אדום והמון שמחה בלב

כשחזרתי בחצות המטבח היה מסודר ומבריק... surprise וחיכה לי המכתב הבא ששלח אותי צוחקת למיטה. 

 

 

וחיכה לי המכתב הבא ששלח אותי צוחקת למיטה. 

 

 

 

 

 

 

 

ריקי ברוך 

מאמנת אישית וקבוצתית עיתונאית רשתבלוגרית. 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת