00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

שניצל'ה- קציצות חזה עוף מטוגנות

 

 

שניצל'ה - קציצות  חזה עוף מטוגנות מהמטבח הרומני.

חמתי ז"ל נהגה להכין אותם בשבתות כשהיינו באים לארוחות .

תמיד מוגש עם פירה תפוחי אדמה וכרוב מאודה ברוטב עגבניות.

הורדתי את כמות השום, שיהיה יותר מעודן . מי שאוהב,יכול להוסיף .

הקציצות מאוד פשוטות בלי הרבה תבלינים - פשוט טעים!

 

 

המצרכים-

800 ג"ר חזה עוף טחון

2 שיני שום כתושות ( אפשר להוסיף לפי טעם אישי)

1 ביצה

3 כפות פירורי לחם

מעט פפריקה מתוקה

מלח,פלפל

 

צלחת עם פרורי לחם לציפוי לפני הטיגון

 

אופן ההכנה-

 

לערבב את כל החומרים לתערובת אחידה . להניח בקירור לכחצי שעה.

להניח בצלחת פרורי לחם ,  ליצור קציצות שטוחות.

אם דביק אפשר להרטיב מעט את כפות הידיים.

מצפים את הקציצות בפרורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב יפה.

  

 

מוגש לצד פירה וכרוב מאודה ברוטב עגבניות.

 

מתכון לכרוב מאודה-

1 בצל קצוץ לטגן במעט שמן, להוסיף 1/2 כרוב חתוך לפרוסות

לאדות מעט ולהוסיף כף גדושה רסק עגבניות, מלח, פפריקה פלפל שחור ומעט סוכר.

להוסיף כחצי כוס מים , להעביר לאש נמוכה  , ןלבשל 30-40 דקות.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת