44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

עוגת שמרים כוכב המהממת עם קמח שמרים שופרסל - הסברים בתמונות!

מי לא אוהב שמרים?

כל כך יפה וכל כך טעים!

רק מה, לא תמיד כשרוצים להכין, יש שמרים בבית, ולא תמיד כשיש - הם בתוקף.

אז לקצר תהליכים - ממליצה לכם להכיר את קמח השמרים החדש של שופרסל. אותו הקמח - השמרים כבר בפנים!

אני מעידה על עצמי שאני מאותגרת מטבח בתהליכי למידה.

אבל בהיותי נלהבת, כשיש מתכון שרץ חזק ברשת - אני חייבת לנסות.

אז לקחתי את פרוייקט הכוכב, והמסקנה היא שזה מעט התעסקות,  אבל באמת לא נורא.

והתוצאה כל כך יפה, והריח המשגע של שמרים שעושה אווירת שבת חגיגית בבית - שווה!

אז גם תשאלו את גוגל על כוכב שמרים תקבלו מתכון.

אני החלטתי לקחת העיצוב, אבל להשתמש בקמח שמרים של שופרסל. הייתי חייבת לנסות אותו.

 

 

הכנתי את הבצק לפי ההוראות שעל השקית.

 

התפחתי אותו כמה שעות, כדי להתפנות לבישולים ולילדים.

הבצק יצא מושלם.

ועוד הכנתי אותו ביד ללא מיקסר.

פנסטסטי!

 

אז איך מכינים את הכוכב שלנו?

1. חילקתי את הבצק ל-4

2. רידדתי כל חלק על נייר אפיה, כך שיהיה בקוטר גדול מקוטר תבנית 26.

3. מסמנים את העיגול עם התבנית וחותכים את השאריות

 

 

 

4. על העיגול הראשון מרחתי שוקולד

5. הנחתי את העיגול הבא. מרחתי עליו שוקולד. כנל עם העיגול השלישי. את הרביעי הנחתי מעל, ללא שוקולד.

6. עם כוס סימנתי עיגול במרכז.

 

 

 

7. סמנתי מהעיגול החוצה את הקווים. בתהתחלה רבעים, ואחר כך כל רבע לעוד 3 חריצים.

 

 

8. תופסים זוג ומסובבים בו זמנית בכיוונים הפוכים, כלפי חוץ. מצמידים את הקצוות.

 

 

9. תופתעו כמה זה קל וכמה יפה.

10. בשביל להשלים את הלוק - מורחים עם חלבון ביצה ומפזרים מעט שומשום.

 

 

11. בערך 20 דק בשליש התחתון בתנור. ואל תשכחו להתמוגג!

 

שבת שלום!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת